Belajar Kuih Frozen @KKBG ..joom lihat

Pada hujung Januari lepas..satu kelas khas utk peminat frozen kuih telah diadakan.Ramai juga yg hadir.Kami telah menunjukkan teknik-teknik yg perlu dilaksanakan untuk mendapatkan kualiti frozen kuih yg baik.Frozen kuih yg berkualiti dapat bertahan sehingga 6 bulan dengan suhu yg stabil pada minima -7 darjah celcius.Rasanya tetap sedap dan nikmat kuih tetap tak berubah.Kami telah berkongsi ilmu dengan mereka semua..mereka membuatnya sendiri dan membawa pulang kuih yang dibuat..

Joom kita ronda-ronda tengok apa yg mereka buat….

20150131_095141 20150131_095422 20150131_095432 20150131_095455 20150131_101350 20150131_101404 20150131_101431 20150131_101452 20150131_102007 20150131_102105 20150131_102125 20150131_103956 20150131_104018 20150131_104036 20150131_104046 20150131_114916 20150131_115712 20150131_115724 20150131_115939 20150131_121108 20150131_121124 20150131_122035 20150131_122042

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s