ROTI SARANG LEBAH + MEXICAN BUN + WHOLEMEAL BREAD @FCH 11OKT.

Originally posted on Fatihah Cake House [Cake Kek Ipoh]:

Roti sarang lebah memang dah tentu sedaaaappppp…tambah lagi Mexican Bun yg lazaaaaat…orang yg jaga badan suka makan Whlomeal Bread.Tak usah beli…mahaaal…buat sendiri…rasa lagi sedap….boleh adjust ! Kalau anda berminat juga nak beli berbagai jenis roti yang special ini… call kami 013-6405886…kami sedia membantu anda.

20141011_11375820141011_11381720141011_11382520141011_11395320141011_11401220141011_11403320141011_13125020141011_13292320141011_13305420141011_13310820141011_13320720141011_13323520141011_13411320141011_13413520141011_13414820141011_134159

View original

25 Oktober(Sabtu)-Kelas KEK ISTIMEWA & 26 Oktober(AHAD)-Kelas ROTI SPECIAL

jooom kita belajar buat KEK ISTIMEWA pada 25Okt. ini dan belajar ROTI SPECIAL  pada Ahad 26 Okt. ini…yurannya pun special juga !

25 OKTOBER 2014 (SABTU)

JAM  3.00 PETANG

YURANNYA = RM100.00 sahaja

20140411_161417

KEK ISTIMEWA -anda akan diajar membuat kek-kek berikut:

-STRAWBERRY CHEESE CAKE

-TIRAMISU CHEESE CAKE

-GERMAN BLACK FOREST CAKE

-PINEAPPLE UPSIDE-DOWN CAKE

Semua kek-kek ini special..harganya mahal…rasanya sedap..yurannya pun murah..DAFTAR SEGERA ATAU TERUS DATANG KE KELAS DI PREMIS FATIHAH CAKE HOUSE...CALL 013-6405886.

 

26 OKTOBER 2014 (AHAD)

JAM 10.00 PAGI

YURANNYA SPECIAL SEMPENA TAHUN BARU HIJRAH…DISKAUN 25% DARI YURAN ASAL (25% x RM200.00=RM50.00)=RM150.00 sahaja.

KELAS ROTI SPECIAL …lain dari yang lain !!!

???????????????????????????????

Joom kita belajar :

 

- ROTI NAIK

-ROTI LOAF/SANDWICH

-BASIC SWEET BREAD

-ROTI BENGGALI

-SOUSAGE BUN

-MEXICAN BUN

-FLOSS BUN

-ROTI KACANG BERKEMBAR

Semua roti-roti ini special…rasanya sedap..yurannya pun murah..DAFTAR SEGERA ...CALL 013-6405886.

 

KELAS ROTI/PIZA @FCH

Sebelum ini ramai juga yang tanya macam mana nak buat berbagai jenis roti atau mini piza ke…nampak sedap je ! Tapi malangnya ada juga yg tak dapat datang kali ini…banyak hal..majlis kahwin le…balik kampung le…dan berbagai lagi…tapi oleh kerana ada yg berminat kami ONkan juga pada 11 Okt yg lepas…inilah hasilnya…

20141011_113758 20141011_113817 20141011_113825 20141011_113953 20141011_114012 20141011_114033 20141011_131250 20141011_132923 20141011_133054 20141011_133108 20141011_133207 20141011_133235 20141011_134113 20141011_134135 20141011_134148 20141011_134159

INDULGENCE n CHEESE Cake …

Atas permintaan peminat Indulgence dan Cheese Cake,kali ini kita organise satu kelas khas untuk buat kek-kek yg sedap dan lazat ini…seeloknya belajar buat sendiri…lebih murah dan sedap dimakan…nak beli di Secret Recepi atau dikedai kek..boleh.. sediakan wang lebih sebab kek sedap biasanya agak mahal !!! Joom kita buat sendiri…

20140928_152716 20140928_152730 20140928_152750 20140928_153128 20140928_153144 20140928_171404 20140928_171430 20140928_172602 20140928_172614 20140928_172737 20140928_172932

Special Class Nasi Arab for my great friends

Semoga sahabat-sahabat Kak Ani ini berpuas hati…dapat juga belajar buat nasi arab kali ini walaupun dah terlepas sebelum ini.

Alhamdulillah kelas ini berjalan lancar dan nasinya pun sedap dan enak dimakan.Kepada sesiapa yang berminat nak belajar..bolehlah berpakat dengan kawan-kawan 5 atau 6 orang…lebih pun takpa …kita boleh buat special class untuk anda…call je  013-6405886…boleh dibincang.

Jooom kita tengok apa diaorang ni buat….

20140927_103742 20140927_103815 20140927_104137 20140927_104257 20140927_104315 20140927_104330 20140927_105604 20140927_132100 20140927_132129

KELAS-PELBAGAI ROTI & ROTI SPECIAL … 11 OKTOBER (Sabtu)

11 OKTOBER 2014 (SABTU)

JAM : 10.00 PAGI

YURANNYA: RM 150.00 SEORANG

KELAS – PELBAGAI ROTI

IMG_2082 IMG_2115

 

 

 

Anda akan ditunjukajar kaedah membuat pelbagai jenis roti dan anda akan membuatnya sendiri bersama-sama pengajar..anda akan lebih mahir dengan kaedah “HANDS-ON” ini.Sila bawa bekas BESARRR untuk anda bawa pulang roti-roti yang anda buat sendiri…BERBALOI !!!

BAGI KURSUS INI…SIJIL AKAN DIBERIKAN KEPADA SETIAP PESERTA YANG HADIR.

Anda akan diajar membuat pelbagai jenis dan bentuk roti/piza seperti:

-piza bsn

-piza bawang

-piza bulat

-sosej roll

-3 paten roti kacang

-roti kelapa

-roti kaya

-roti kentang special

-roti cheese

-donat

CONFIRM SEGERA untuk menyertainya… CALL 013-6405886

 

11 OKTOBER 2014 (SABTU)

JAM : 3.00 PETANG

YURANNYA: RM 120.00 SEORANG

KELAS – ROTI SPECIAL

IMAG1572

 

 

 

 

Anda akan ditunjukajar cara membuat roti-roti special ini step-by-step:

-Roti Wholemeal

-Roti Sarang Lebah

-Roti Mexican Bun

YANG MENYERTAI KELAS INI…ANDA JUGA AKAN MEMBAWA PULANG ROTI-ROTI SPECIAL INI… YG ANDA PROSES SENDIRI BERSAMA PENGAJAR !

ANDA PERLU DAFTAR SEGERA UTK KELAS INI…CALL 013-6405886 untuk confirm penyertaan.