Jooom belajar ROTI ARAB & BAHULU BERINTI @ 13 SEPTEMBER 2014 @FCH

 

ROTI ARAB DAN BAHULU BERINTI

(klik tajuk diatas utk lihat foto)

tarikh : 13 September 2014 (SABTU)
masa : 9.30 pagi
yuran: rm 170.00 seorang
tempat @ premis Fatihah Cake House

Kami di FCH kali ini menjemput seorang yang pakar dalam bidang pembuatan ROTI termasuklah ROTI ARAB & BAULU BERINTI yang sedap.
Beliau ialah EN ROSLI UMAR dari MELAKA…akan menunjukajar kita semua kaedah yang betul membuat ROTI ARAB & BAHULU BERINTI.

TEKNIK YANG EN.ROSLI GUNAKAN..SENANG DAN MUDAH.
Dah belajar nanti…anda boleh jadikan produk ini sebagai salah satu menu keluarga anda atau jadikan produk ini sebagai BISNES anda.Jangan lepaskan peluang yang sangat bernilai ini.Kalau anda belajar ditempat lain dengan pakar-pakarnya…kosnya lebih tinggi…AMBILLAH PELUANG TERBAIK INI !

Daftar SEGERA …TEMPAT TERHAD… call Kak Ani 013-6405886
Sebelum 8 September 2014

CEPAT !!! CEPAT !!! CEPAT !!! JANGAN TERLEPAS PELUANG INI

SPECIAL CAKE FOR SPECIAL PEOPLE

Kami telah menghasilkan pelbagai kek…harganya sederhana dan berpatutan…dalam kemampuan anda…Anda boleh teruskan beli dari kami dikedai Fatihah Cake House atau anda boleh tempah dengan datang kekedai kami atau tempah secara online atau senangnya call je 013-6405886 / 019-5450660 …kita boleh bincang kek apa yang anda nak tempah …

joom jamu mata kejap …

20131102_203443 20131115_102314 20131115_190129 20131115_190219 20131115_192204 20131115_192326 20131115_192752 20131115_192914 20131115_193037 20131115_193456 20131115_193749 20131121_182141 20131121_182925 20131121_183050 20131121_183231 20131121_183345 20131121_183848 20131121_184659 20131227_214907 20140101_161734 20140110_161342 20140112_143210 20140116_170053 20140116_170140 20140116_170221 20140116_170446 20140116_170805 20140116_170917 20140116_171108 20140116_171808 20140116_171950 20140116_172143 20140116_172334 20140418_171048 20140418_171118 - Copy 20140424_141228 20140427_191909 20140428_102917 20140429_154640 20140430_183505 - Copy 20140502_173923 20140502_174236 20140502_174905 20140502_175526 20140621_170454 20140803_121529 20140803_122018 20140808_162702 20140809_190526 20140809_190633 20140810_094804 20140810_095029 20140810_100121 20140810_100303 20140816_170855 20140816_171032 20140816_171139 20140816_171206 20140817_104931 20140817_123110 20140817_152620 20140817_152719 20140817_153004 20140817_153747 20140817_154143 20140818_140916 20140818_170220 Kek upinipin

Joom belajar buat DAGING BURGER dan NUGGET AYAM @ 17 Ogos 2014

Kita semua tahu makan BURGER & NUGGET … caranya BELI yang sudah siap untuk dimakan atau beli daging burger,nugget …kemudian bakar atau goreng …makan …cicah dengan sos cili begitu saja atau ambil roti jadikan ianya burger.

Sekarang ! kami nak buat kelas supaya kita boleh buat daging burger dan nugget sendiri…lebih JIMAT … lebih SEDAP & FRESH.

Kami nak tunjukkan kaedah yang betul membuat daging burger dan nugget dan menyediakan burger yang fresh lagi sedap dimakan…Untuk itu kami jemput khas CHEF ROS ke premis Fatihah Cake House untuk mengajar kita kaedah yang betul membuat dan menyediakan DAGING BURGER & NUGGET …pastikan anda bersama kami dalam kelas ini untuk mengetahui rahsia membuatnya !!!!

burger burger-2

 

 

 

 

Tarikh: 17 Ogos 2014 (AHAD)

Masa : 10.00 pagi

Bayaran : RM 160.00 seorang

Tempat : Premis – Fatihah Cake House,

                    No. 25,Persiaran Zarib 1,

                    Taman Pinji Mewah,

                    Pengkalan,Ipoh,Perak

( 1 km dari STATION 18 AEON & TESCO )

Maklumat lanjut-hubungi : 013-6405886

DAFTAR SEGERA … TEMPAT TERHAD

 

 

 

KEK LAPIS SARAWAK…kita semua dah buat hari ini @KKBG

Nampak senang nak buat…tapi sebenarnya perlu kemahiran untuk membuatnya…itulah kek lapis Sarawak.Setelah selesai sesi pembelajaran dari 9.30 pagi hingga 3.00 petang barulah kita semua tahu bahawa nak buat kek ini perlu cekal dan sabar..selapis..selapis..selapis..hingga lengkap.

Apa pun..semua 37 peserta ada kebolehan masing-masing…mereka dah tunjukkan hari ini.Kek lapis dah siap dan rasanya sedaap…not bad kata mereka.

Joom kita tengok gelagat mereka tadi…

20140622_092824 20140622_092825 20140622_092826 20140622_092828 20140622_092847 20140622_092905 20140622_095138 20140622_095146 20140622_095309 20140622_095342 20140622_132925 20140622_132934 20140622_132957 20140622_133005 20140622_133034 20140622_133102 20140622_133124 20140622_133129 20140622_133146 20140622_133155 20140622_133210 20140622_133220 20140622_133325 20140622_133353 20140622_134500 20140622_134526 20140622_134533 20140622_134553 20140622_135044 20140622_135216 20140622_135231 20140622_141302 20140622_141320 20140622_141626 20140622_141653 20140622_142359 20140622_144210 20140622_145501

NASI LEMAK SPECIAL buat keluarga tersayang

Kami telah pun berjaya membuat nasi lemak special untuk dimakan bersama keluarga pada pagi Sabtu 21 Jun.Kedua-dua nasi lemak ini sedap tapi tidaklah berapa susah nak membuatnya…tambah terliurnya ialah pelbagai sambal yang memang membuka selera makan…seperti sambal ikan,sambal telur dan berbagai lagi.Anda boleh membuat pelbagai lauk bersama SAMBAL IBU…sambal ibu sungguh menyenangkan kita untuk memvariasikan lauk-pauk kepada nasi lemak yang memang dah sedap !

Terima kasih kepada semua peserta yang dapat menghadirkan diri pada kali ini.Yang mana teringin lagi nak makan Murtabak Kraker Lapis tuuu…jangan lupa mencuba seperti yang telah Kak Ani ajarkan.Ikuti info kelas dan pelbagai produk FCH di laman blog atau fb kami.

Selamat menyambut Ramadhan Al-mubarak.

20140621_095251 20140621_095259 20140621_095311 20140621_095715 20140621_095725 20140621_100940 20140621_100959 20140621_103753 20140621_114031 20140621_114046 20140621_114654 20140621_114757 20140621_115117

KELAS BISKUT MODEN oleh LYZA LOVE COOKIES @Fatihah Cake House,Ipoh- 15 Jun 2014

JOOOM CEPAT…KITA DAFTAR…CALL 013-6405886

…khas buat warga Ipoh yg berminat utk join kelas saya(Lyza Love Cookies)..modul biskut moden

…pada 15hb June 2014..jam 9.30 pagi…

…boleh daftar atau contact kak Wan Nurul Aini..013-6405886

… yuran rm200 utk 10 jenis biskut.

… CEPAT … JANGAN LEPASKAN PELUANG TERBAIK INI ….. RUGI KALAU TAK DATANG !

Untuk ronda-ronda ke fb Lyza.cookies,klik dibawah:

https://www.facebook.com/lyza.cookies

Joom belajar SAMPERIT @ BENGKEL YUZALINA – Sabtu 14 Jun 2014

Photo: Kelas SAMPERIT akan berlangsung besok jam 10.00 pagi.Bagi yang sudah mendaftar silakan datang...bagi yang ingin turut serta boleh juga datang pagi esok...sebaiknya sms nama penuh anda dan kita jumpa esok @ Fatihah Cake House

Biskut SAMPERIT terkini…rasanya sedap…rupanya cantiiik…

Samperit bukan saja dibuat buntuk hari raya tapi sangat sesuai sepanjang zaman.Bila-bila boleh buat…bila-bila pun boleh makan.Tak payah tunggu raya baru boleh makan SAMPERIT.Oleh itu marilah kita belajar kaedah membuatnya….berbagai samperit akan diajar …dan…tentu sekali ada kesedapannya tersendiri ! Joooom belajar ….

tarikh : 14 JUN 2014 (SABTU)

masa : 9.30 pagi

yuran: RM 160.00 seorang

tempat @ Bengkel Yuzalina Enterprise,No.9 Kg Piandang Baru,31560 Siputeh,Perak (jalan ke Pekan Parit).

Anda akan ditunjukajar dan membuatnya bersama-sama Kak Ani :

1.Samperit kastad

2.Samperit dahlia

3.Samperit choc.

4.Samperit badam

5.Samperit cheese

6.Tart gulung cheese

7.Tart mawar

8.Untaian

BONUS RESEPI…TART TULIP & NASTAR  KEJU.

Sila daftar SEGERA !!!  …call YUZALINA 017-5133277 …siapa lewat rugi le..Ramadhan dah dekat !